Thursday, June 13, 2013

What if ?

Που λες ... ναι σ' εσένα μιλάω, τον μοναδικό μου αναγνώστη, ξέρω ότι υπάρχεις κάπου εκεί έξω! Aν και καλοκαίρι, η φαντασία μου με παρασύρει να σε φαντάζομαι να κάθεσε σταυροπόδι μπροστά στο τζάκι και να περιμένεις με το βλέμμα σου κολλημένο στο δικό μου, την εξιστόρηση της ακόλουθης ιστορίας (one can dream, right?).

Όπως έλεγα λοιπόν ... πριν από κάποιους μήνες, ήμουνα άρρωστη στο σπίτι. Για να περάσει η ώρα έπερνα λίστες από το imdb και έβλεπα τη μια ταινία μετά την άλλη. Ανάμεσά τους και μια ρομαντική κωμωδία της οποίας η ιστορία πήγαινε κάπως έτσι....μια κοπελα που μόλις παντρεύτηκε, στο γάμο της γνώρισε την ανθοπώλη που της έκανε τη διακόσμηση, ένιωσε ένα ανεξήγητο συναίσθημα γι αυτήν και άρχισε να διερωτάται για τη σεξουαλικότητά της.

Μη φανταστείς τίποτα, μιλάμε απλώς για μια ευχάριστη και ανάλαφρη ταινία που εξιστορεί τη γνωριμία μεταξύ των δύο γυναικών (straight στην πραγματικότητα) και περιλάμβανει 1-2 άβολα και σύντομα φιλιά μεταξύ τους, τα οποία μέσα στη ροή του έργου δε σου κάνουν και τόση αίσθηση. Σε κάθε περίπτωση και αν σου αρέσουν οι ρομαντικούρες, προτείνω να το δεις. «Imagine me & you» λέγεται. Ιf you dont wanna take my word for it, take imdbs word!

Όταν τελείωσε η ταινία διερωτήθηκα ... «άραγε εν λογικό να μου άρεσε τόσο;». Σιγά λέω, αφού μου αρέσουν οι ρομαντικές κωμωδίες. Ποτζί ποδά κατέληξα να κάνω search στο google και ανάμεσα στα πολλά βρήκα κι ένα άρθρο από μια gay κοπέλα που έγραφε ότι αυτό το έργο ήταν η αφορμή για να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά της! Οπά λέω!!!!!….και τότε το μυαλό μου άρχισε να τρέχει σε στιγμές του παρελθόντος τις οποίες θα μπορούσα να συνδέσω με το πιο πάνω και αντίστοιχα φάσεις που έτσι ξιστά είχε περάσει από το μυαλό μου το ερώτημα «What if ???» (ναι, ναι κάποτε σκέφτομαι στα αγγλικα!).

Και κάπως έτσι ξεκίνησε πρόσφατα το ταξίδι διερεύνησης της σεξουαλικής μου ταυτότητας. Έτσι, λόγω αδκιασεροσύνης! Ένα ταξίδι το οποίο οφείλω στον εαυτό μου να πραγματοποιήσω ελεύθερο από παρεμβάσεις, προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Το γεγονός ότι ξεκίνησα αυτό το ταξίδι, δε θα πρέπει να σε παρασύρει αγαπητέ και μοναδικέ μου αναγνώστη να προδιαγράψεις το αποτέλεσμα ή τον προορισμό. Αν το κάνεις, θα χάσεις τη συνέχεια και ίσως να πέσεις έξω. Αν εσένα σε φοβίζει αυτό το ταξίδι, τότε προτείνω να πίνεις καθημερινά τις βιταμινούλες σου για να μην αρωστήσεις, να γεμίσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με δραστηριότητες για να μην αφήσεις τόπο για σκέψεις και ... for God's Sake … αν πρέπει να διακοσμήσεις το γάμο σου με λουλούδια, κάντο μόνος σου, με αυτή την κρίση θα σου έρθει και πιο οικονομικά!


6 comments:

  1. welcome to the blogs βαθιά γαλάζια θάλασσα :-))
    αυτό το ποστ μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις :Ρ
    http://crouchy-ouf.blogspot.com/2013/05/blog-post_31.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς σας βρήκα Oυφ! i really like your point of view:)

      Delete
  2. Ου! Μάλλον ήρτα δεύτερη. Και εύχομαι να αποκτήσεις πολλούς αναγνώστες.
    Τζάκι δεν έχω, κατακαλόκαιρα, αλλά ο καναπές μου μια χαρά άνετος.
    Χμμ δεν το σκέφτηκα ποτέ ότι κάποιος θα αρχίσει να εξερευνά την σεξουαλικότητά του λόγω αθκιασεροσύνη!
    Ας είναι! χαχαχαχα

    Καλοσώρισες στην μπλογκόσφαιρα και καλά ταξίδια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ Νεράιδα, καλώς σας βρήκα! Χμμ ούτε εγώ έχω τζάκι οπότε θα συμβιβαστούμε με τον άνετο καναπέ! Θα βρω καμιά φωτογραφία αναμμένου τζακιού για background!

      Ο ελεύθερος χρόνος και η πολλή σκέψη (το ένα συνδέεται με το άλλο) μπορούν να σε βοηθήσουν να μεγαλουργήσεις ή να μπεις σε μεγάλους μπελάδες!

      Delete
  3. Καλωσόρισες Deep Blue Sea :)

    We sincerely hope you find what you are looking for! Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι το ταξίδι σου μαζί μας...

    [έχεις ακόμα 2 αναγνώστριες εδώ..]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ:) Χαρά μου να σας έχω 'συνταξιδιώτες' μου. Το Blog σας έχει υπάρξει ένα από τα σημεία αναφοράς μου τους τελευταίους μήνες.

      Delete